Sortiment

Alle vores produkter fryses ned med chokfryser. Det betyder mindre madspild, og at produkterne kan holde sig 3 måneder på frost fra produktionsdato. Det betyder også, at du altid kan have et lager af veganske produkter i fryseren. Samtidig betyder den hurtige nedfrysning med chokfryser, at kvalitet og smag bevares under indfrysningen og efter optøning.

Medbring derfor gerne en køletaske, når du handler ind hos os ved Torvehallen i Ry om lørdagen, så produkternes kvalitet bibeholdes.

25 kr. pr. stk.

Browniehjerter 

Copyright – Michele Tarantine

Savner du et lækkert, glutenfrit og sundere alternativ til kage? Så er du kommet til det rette sted 💚 Vores Bowniehjerter er relativt fedtfattige med en fedtprocent på kun 10%. Det skyldes, at de er baseret på kikærter og primært er sødet med tørrede dadler og rosiner og tilsat appelsinolie, kanel og kakao. Som afslutning får de et lag chokolade på toppen og et drys frysetørret hindbær.

Browniehjerterne er 100% økologiske og er et sundere tilbehør til kaffen i form af en tung og fyldig  kage, der stadigvæk virker syndig både i smag og konsistens på trods af det lave fedtindhold.

Browniehjerterne kan købes på vores stand om lørdagen i Torvehallen Ry og derudover også hos Tarantini Italiensk Spisehus i Skanderborg som dessert.

Veganske flødeboller

20 kr. pr. stk. 

Værsgo’! Her er de så☺️💚 Så vidt vi ved Danmarks eneste håndlavede veganske og økologiske flødeboller.

De sælges i to varianter: En klassisk variant med vanilje og en variant med hindbærguf (med økologiske frysetørrede hindbær – ja tak! Ingen aroma- eller farvestoffer i vores forretning).

Begge varianter sprøjtes op på en bagt marcipanbund og får selvfølgelig et tykt lag rigtig chokoladeovertræk.

Livspostej med karry (den originale)

30. kr. pr. stk. – ca. 175 g

Er du på udkig efter et vegansk alternativ til leverpostej, du kan forkæle dine smagsløg med? Så har vi her løsningen til dig.

Vores Livspostejer er nemlig veganske postejer, som er fyldt med masser af saft og kraft. De er baseret på grønne linser, som indeholder masser af gode næringsstoffer og er en god kilde til protein.

Denne veganske postej er tilsat karry, og dette er med til at give den dens gode smag. Postejen bliver kraftigere i smagen, hvis den varmes i ovnen og egner sig godt til voksne og større børn.

Ønsker du at nyde den veganske postej varm, kan du lune den i en forvarmet ovn ved 180°C varmluft i cirka 20 minutter.

Livspostej med allehånde og laurbær

30. kr. pr. stk. – ca. 175 g.

Vores Livspostej med allehånde og laurbær er den mest børnevenlige af vores postejer, da den både i smag og udseende minder om en traditionel leverpostej.

Linserne bliver kogt sammen med laurbærblade og senere krydres plantefarsen med allehånde og peber. Den smager af mest, hvis den bliver varmet op i ovnen, hvor smagen af laurbær for alvor kommer til sin ret. Den er derfor mildere i smagen, hvis den serveres kold og egner sig af samme grund godt til mindre børns madpakke. 

Kikærtesalat -Vegansk alternativ til æggesalat

35. kr. pr. stk. – 200 g

Savner du et plantebaseret alternativ til en æggesalat? Så er den lige her! 

Kikærtesalaten er lavet på hjemmelavet vegansk mayo og er fuld af æggesmag fra den sorte salt og purløgene. Værsgo’ 🙂 Den er desuden blød og cremet med en mild karrysmag.