Handelsbetingelser

Levering til Aarhus/Skanderborg
Vi leverer til Aarhus/Skanderborgområdet hver torsdag (undtagen på helligdage og i ferier). Dette gælder dog kun for udvalgte postnumre og ved bestilling af 10 delikatesser. Læs mere her

Afhent gratis
Du kan gratis afhente din bestilling hos os efter aftale. Kontakt os for at aftale et tidspunkt via Messenger på vores facebookside, på mail webshop@veganvictoria.dk eller på tlf.  6128 6604.

Vores adresse er: Holmedal 77, Voerladegård, 8660 Skanderborg. Husk at du kan tilkøbe en Styrepack kølekasse med Icegel i shoppen, hvis du har lang transporttid hjem.

Marked i Ry
Du har også mulighed for at få medbragt din bestilling til torvedag i Ry (lørdag mellem kl 10-14 ved Stationstorvet). Du kan vælge denne mulighed under “Kurv”, inden du går til kassen. Du kan desuden tilkøbe en Styropack kølekasse i shoppen, hvis du har lang transporttid hjem.

Under alle omstændigheder medbringer vi din ordre i en Styrepack kølekasse med Icegel og anbefaler, at du afhenter din bestilling så tidligt som muligt lørdag formiddag, så delikatesserne holder sig frosne. Vælger du ikke at tilkøbe en kølekasse, beholder vi den medbragte kølekasse, når du afhenter din bestilling. Det kan derfor være en god ide, at du i så fald selv sørger for at medbringe en køletaske eller lignende.

Bestilling om lørdagen
På lørdage er bestilling på hjemmesiden først muligt efter kl. 16. Det skyldes, at delikatesserne medbringes på markedet i Ry, og at varelageret derfor nulstilles mellem kl. 7-16. Der åbnes for bestillinger igen, når dagens salg er gjort op, og lagerstatus i fryseren er opdateret.

Reklamation
Skulle du mod forventning opleve fejl, så kontakt os hurtigt muligt på webshop@veganvictoria.dk eller på tlf. 6128 6604.

Vi tager forbehold for skrivefejl, glemsomhed og force majeure i al almindelighed 🙂