Bælgfrugter, linser og økologi

Vores produkter er baserede på økologiske linser og bælgfrugter, fordi både linser og bælgfruger er fedtfattige og proteinrige. Derved begrænser vi mængden af fedt i produkterne for at hjælpe dig med at holde den slanke linje, men uden at gå på kompromis med smagen.

Vi begrænser mængden af soya i vores produkter, og soya indgår kun i små mængder fx fra soyadrik, -fløde og soja fraiche. Dette gør vi for at hjælpe dig med at få en varieret kost, da vi oplever, at mange veganske produkter er baserede ensidigt på soja og sojaprotein. Vi håber med vores produkter at kunne give mennesker med grønne hjerter flere valgmuligheder. Fordi vi synes, at de fortjener bedre end ensidige soyaprodukter og produkter fulde af kokosolie og mættet fedt.

Økologi
Vores produkter er minimum 90% økologiske. “Og hvorfor er de så ikke 100% økologiske”, spørger du måske? Svaret er, at det stadig kan være svært at finde veganske ingredienser, som også er økologiske. Men vi arbejder løbende på at gøre vores produkter så økologiske som muligt.