Om os

Hvem er vi?

Vi består af ægteparret Mariann Victoria & Tomas Skott. I køkkenet huserer jeg,  indehaver Mariann Victoria Skott. Jeg brænder for at lave sund og kærlig plantemad, mens Tomas har gjort en kæmpe indsats for at bygge det veganske industrikøkken  og derudover altid hjælper med sparring.

Jeg har haft type 1 diabetes (ungdomsdiabetes) siden 1999 og har derfor i mange år øvet mig på at lave sund, fiberrig og fedtfattig plantekost, hvilket er vigtigt i reguleringen af diabetes. Jeg vil gerne give min viden om planterne videre og skabe kærlige planteprodukter med udgangspunkt i sunde bælgfrugter og linser og, især, med et så lavt indhold af mættet fedt som muligt. Derved håber jeg at kunne bidrage til forebyggelsen af type 2 diabetes og andre livsstilsygdomme og at kunne give sunde alternativer til andre, der bare gerne vil have fedtfattige og lækre veganske delikatesser til brødet, samtidig med at de holder den slanke linje.

Både Tomas og jeg er først og fremmest begge to meget glade for dyr og gør vores bedste for at leve så empatisk og medfølende, som vi kan i vores valg af kost. Af samme grund er det helt naturligt for os ikke at slå dyr ihjel for at overleve, når man lever i et samfund som vores, hvor det sagtens kan lade sig gøre at leve et sundt og godt liv på en 100% plantebaseret kost. Derudover er det vigtigt for os at skade miljøet så lidt som muligt, og vi er stolte af også at bidrage til et mere grønt miljø med vores produkter.